Bescherm je verbrandingsmotor tegen de negatieve gevolgen van E10

Gepubliceerd op 20 maart 2020 om 20:21

COBRA Clean E10 Guard is een speciaal voor E10 benzine ontwikkeld brandstofadditief om de negatieve eigenschappen van het Bio-Ethanol te elimineren vanuit de brandstoftank. Het brandstofadditief kan dan direct worden toegevoegd aan de nieuwe E10 benzine tijdens het tanken.

Typische brandstofproblemen die met de Cobra E10 GUARD kunnen worden beperkt.

 

Waar veel E10 brandstofadditieven zich vooral richten op het herstel van de energie in de E10 benzine is COBRA Clean E10 Guard ontwikkeld om de negatieve eigenschappen van de Bio-Ethanol te elimineren en daarmee dure reparaties te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat het vocht uit uw tank verdwijnt en uw brandstofsysteem gereinigd wordt. Dat maakt COBRA Clean E10 Guard dan ook DE oplossing om de E10 problemen te voorkomen.

COBRA Clean E10 Guard is te gebruiken voor alle benzine verbrandingsmotoren zoals uw auto, motor, scooter, quad, land- & tuinbouwmachines en bedrijfswagen.

Bescherm en reinig uw motor bij iedere tankbeurt en voorkom dure ongewenste reparaties voor slechts € 0,04 per liter brandstof.
 

VOORDELEN COBRA CLEAN E10 GUARD
 

 • Lost teer, vernis en hars op in het gehele brandstofsysteem en reinigt de injectoren.
 • Bindt vocht en voorkomt veroudering van de brandstof.
 • Smeert het gehele brandstofsysteem en beschermt tegen corrosie (roest).

HET LEVERT DE VOLGENDE ZAKEN OP VOOR JE AUTO / VOERTUIG

 

 • Meer smering in het hele brandstofsysteem.
 • E10 brandstof heeft een verminderde smerende werking.
 • Voert vocht af. E10 brandstof trekt vocht aan en blijft achter in de tank met alle gevolgen van dien
 • Reinigt je brandstofsysteem. Door E10 brandstof krijg je gom aanslag in je brandstofsysteem.
 • Houdt de benzine langer in een goede conditie.

 

NADELIGE EIGENSCHAPPEN E10 BIO-ETHANOL IN BENZINE
 

 • Ethanol trekt water (vocht) aan. Hierdoor veroudert de brandstof veel sneller dan normale E5 benzine. Ook bezit Ethanol minder energie dan benzine waardoor het brandstofverbruik alleen maar zal toenemen.
 • Ethanol is agressief en corrosief. Dit kan leiden tot aantasting van rubberen slangen, ringen en afdichtingen. Materialen als messing en koper kunnen hiervan gaan oxideren. Materialen als fiberglas en glasvezel kunnen zelfs gaan oplossen. Onder in de tank ontstaat er een zure vloeistoflaag met als gevolg corrosie (roest) in de tank, brandstofpomp en injectoren.
 • Door aanwezigheid van vocht in de tank vervuilt het gehele brandstofsysteem waardoor injectoren verstoppen door hars, gom en lakafzetting.
 • Tast belangrijke componenten in uw brandstofsysteem aan zoals injectoren, tank, brandstofpomp, brandstofrail en brandstoffilters.

 

GEBRUIKSAANWIJZING  E10 guard:

Per 10 liter benzine tankinhoud 10ml E10 Guard toevoegen en is te gebruiken bij iedere tankbeurt voor een optimaal resultaat. De speciale doseerkop van de flacon maakt het dan ook mogelijk om bij iedere tankbeurt de juiste hoeveelheid E10 Guard toevoegen .

Inhoud: 250ml  -  Per fles: 17,95