Mijn achtergrond

Garage Scheffers is een klein bedrijf in Nederland. De grootste rol voor mij ligt op het onderhouden en repareren van elk type auto.

Omdat ik 1e autotechnicus en technisch specialist ben geweest bij een grote merk dealer is mij ervaring met de merken Chrysler, Jeep en Dodge erg groot. maar ga graag op een persoonlijkere manier tewerk.

 

Mijn passie voor auto's en terreinwagens is erg groot. de auto's van MOPAR- en GeneralMotors vallen onder de favorieten, Jeep en andere Off-road voertuigen worden nauwkeurig en liefdevol behandeld.

maar uiteindelijk is alles welkom, ik sta graag klaar om klanten op een persoonlijke manier te helpen aan het onderhoud of reparatie op een nette manier van hun voertuig volgens de voorschriften.

 

Mogelijkheden en diensten

natuurlijk kun je voor al het mogelijke onderhoud aan u auto terecht bij Garage Scheffers:

-Kilometerstand afhankelijk onderhoud.

onderhoud aan een auto word tegenwoordig uitgevoerd volgens voorgeschreven onderhoud schema’s afhankelijk aan de huidige kilometerstand en type auto.

-Rem-service.

tijdens elke onderhoudsbeurt worden de remmen gecondoleerd, of bij klachten of rem-problemen worden de remmen na overleg met A-merk onderdelen weer in orde gemaakt zodat er weer veilig aan het verkeert kan worden deelgenomen!

-Accu Check.

en accu is een van de belangrijkste onderdelen van de auto die nodig zijn voor het starten van een auto, maar deze speelt ook in de toekomst een steeds belangrijkere rol in een auto. daarom testen we tijdens een onderhoud beurt of als er klachten zijn ook de accu van de auto. tijdens deze test word een test rapport geprint waarop staat wat de staat van de accu is op dat moment. dit rapport word samen met de klant doorgenomen.

-Airco en klimaatbeheersing.

de kachel of de airconditioning in een auto is er natuurlijk om het klimaat in de auto aangenaam te maken, maar ook om bijvoorbeeld de voorruit snel te ontwasemen. onder andere hiervoor word de airconditioning gebruikt. om problemen met deze systemen te voorkomen word bij iedere onderhoudsbeurt het interieurfilter vervangen en de werking van het airconditioning systeem gecontroleerd en als dit nodig is word deze gereinigd of ge-vacuümmeerd en opnieuw gevuld zodat het klimaat in de auto weer aangenaam word.

-Banden service

banden zijn er in veel soorten, voor de juiste keuze kijken wij graag mee. door de ervaarging met verschillende merken en band soorten kunnen wij een passend advies geven. ook omdat we niet gebonden zijn aan een specifiek merk kunnen we alles bieden.

-Storing diagnose

in de auto van vandaag zit erg veel elektronica verwerkt om bijvoorbeeld de motor prestatie gericht en efficiënt te laten draaien, of het entertainment systeem ideaal te laten werken en het klimaat in de auto aangenaam te laten werken, of om straks autonoom te kunnen rijden...

veel systemen die ook nog met elkaar communiceren en samenwerken. deze systemen kunnen onderling of individueel een storing krijgen door een defect of schade aan componenten. 

om de storing aan te pakken gaan wij stap voor stap tewerk met de juiste informatie, kennis en apparatuur. de storing vinden kan heel snel gaan maar kan ook complex zijn en een zoektocht met zich meenemen. om deze reden houden we hiervan contact met de klant of de situatie. naast het vinden van de storing kijken we ook naar de oorzaak hiervan. om het zelfde probleem in de toekomt te voorkomen.