GARAGE SCHEFFERS; CHAMPION SERVICE POINT: EEN CASESTUDY UIT NEDERLAND

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 21:32

Naast dat Garage Scheffers aangesloten is bij AutoServiceTotaal, is Garage Scheffers nu ook Verkoopadres en Professioneel werkplaats van Champion-Lubes.

dit geeft  de mogelijkheid en vrijheid om altijd de perfecte olie voor elk model auto te gebruiken, en ben ik dus niet afhankelijk van een bv. een bulk-olie.

motoren, transmissie of aandrijf-systemen worden steeds meer doorontwikkeld en vragen hierdoor om meer gespecificeerde vloeistoffen. Champion bied deze mogelijkheden en dit staat in nu ook in het onderhoud programma van Garage Scheffers.

CHAMPION KONDIGT EEN NIEUW PLATFORM AAN VOOR HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIE VOOR HET ASSORTIMENT SMEERMIDDELEN

CHAMPION HEEFT EEN NIEUW TECHNOLOGIEPLATFORM ONTWIKKELD DAT DE MOTORONDERDELEN BESCHERMT TEGEN DE EFFECTEN VAN DE STEEDS ZWAARDERE FACTOREN.

Champion Lubricants WRX partnership announcement

Champion oliën zijn de logische keuze wanneer zichtbare prestaties afhangen van innerlijke kracht. Aangezien motoren worden gedownsized en het vermogen gestaag toeneemt, zijn smeermiddelen nodig die meer belasting, afschuiving en extreme druk kunnen weerstaan. Om een langetermijnoplossing voor deze groeiende uitdaging te bieden, heeft Champion een nieuw technologieplatform ontwikkeld dat de motoronderdelen beschermt tegen de effecten van deze steeds zwaardere factoren. 

 

De aanpasbare beschermingstechnologie van Champion is een combinatie van toegevoegde chemicaliën die de motoronderdelen tegen interne en externe factoren beschermt. Door verschillende lagen toegevoegde chemicaliën te combineren, creëert de technologie een robuuste bescherming tegen de extreme druk en dito temperaturen en schuifkrachten die bij veel motoren slijtage veroorzaken. Deze bijzondere technologie is 'aanpasbaar' omdat deze de beschermingseigenschappen aanpast aan de omstandigheden die mogelijk schadelijk zijn voor de motor.