Service, Onderhoud en APK

SERVICE ,  ONDERHOUD  en APK

In onze moderne werkplaats voeren wij alle reparatie & onderhoudswerkzaamheden uit.
Wij zijn thuis in alle merken terreinwagens en personenwagen, en gespecialiseerd in het merk Jeep.

Om uw Jeep, auto of bestelwagen in topconditie te houden, adviseren wij om regelmatige op de voorgeschreven kilometerstand een onderhoudsbeurt te laten verrichten om de levens duur van het voertuig te verlengen.

Door alle Specialistische kennis  en ervaring met het merk Jeep, is het mogelijk om snelle en  goede diagnoses te stellen en om onderhoud of reparaties snel en vakkundig kunnen worden uitgevoerd.

 

Ook in het OFF-ROAD klaarmaken, onderhouden en aanpassen van uw terreinwagen, bent U aan het juiste adres. Een Jeep is niet alleen mooi en stoer om te zien maar biedt een zee van mogelijkheden als het wegdek onverhard word! Als dit de bestemming is voor jou jeep moet je zeker eens langs komen.

Er opent zich een  nieuwe wereld voor jou en je Jeep.

 

Veiligheid

Nog een argument om uw auto regelmatig te laten onderhouden is uw veiligheid. Een goed onderhouden auto is ook bij extreme weersomstandigheden veilig en betrouwbaar en levert daarom een bijdrage aan de verkeersveiligheid.  

Laat daarom in combinatie met een onderhoudsbeurt de auto bij ons APK keuren .

Wat is APK?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto, driewieler of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.

(kopie van site RDW)